implant tedavisi fiyatlari

İmplant Tedavisi Fiyatları 2020
İmplant tedavisi modern diş hekimliğinin kaybolan dişlerin rehabiltasyonun da çok sık kullandığı bir yöntem haline gelmiştir. Diğer standart yöntemlere göre bir cok avantajı bulunmakla beraber çok uzun süreler konforlu bir şekilde kullanılabilmektedir. Fakat implant tedavisinin fiyatlarını etkileyen bir kaç faktör bulunmaktadır. İmplant tedavisi yaptırmayı düşünen hastalar için fikir sahibi olmaları adına biraz bahsetmek istiyorum.
İmplant Fiyatlarını  Etkileyen Faktörler Nelerdir?
İmplantin yapıldığı materyal biyolojik uyumluluğu en yüksek hatta tek sayılabilecek madde olan titanyumdur. Dental sektörde saf titanyum kullanılmaktadır. Evet implant fiyatını kullanılan titanyumun saflığı etkileyecebileceği gibi titanyumun ağızda kemikle bütünleşmesini ve gerekli fonksiyonu göstermesini saglayacak bazı işlemlerden geçerken kullanılan yüksek teknolojinin farklılığıda etkileyebilmektedir. Bir implantın  çeneye bağlamasında etkili olan yüzey pürüzlülüğü , yivlerinin yapısı , mikroskobik yüzey yapısı , implantın şekli ,her implant firmasında değişkenlik gösterir. Şuan minumum 250 farklı implant firması olduğu bilinmektedir. Her firma ar-ge calismalarina farkli oranda yatırım yapmakta ve özen göstermektedir. Bunlar firmaların implant fiyatlarının belirlemesinde etkili faktörlerdir.
Ayrıca implant üzerine yapılacak protez dayanak olacak ara parçaların uyumu ve kalitesi firmadan firmaya fark gösterebilmektedir.
İmplant fiyatlarının farklılık göstermesinin diğer bir sebebi ise implant uygulayan doktorun bilgi beceri ve yeteneğine, hastaya göstereceği hassasiyete ve ilgiye biçtiği el emeğinin ve tecrubesinin degeridir. İmplant Üstüne yapılacak protez icin çalıştığı  labaratuar ücretleride farklılık gösterdiği için bu maliyete yansımaktadır.

Seferihisar İmplant Tedavisi Fiyatları İçin Bize Ulaşın ! 


Lütfen Bekleyin