Gülüş Tasarımı

Son yılların en trend diş tedavilerinden biri olan gülüş tasarımı , herhangi bir diş ve diş eti rahatsızlığı olmamasına karşın kişilerin gülüşünü güzelleştirmek için almış oldukları diş hekimliği ve estetiğin buluştuğu bir hizmettir.

Seferihisar gülüş tasarımı hizmetleri verdiğimiz diş kliniğimizde diş beyazlatma, lamine kaplama, zirkonyum diş tedavileri, ortodonti gibi tedaviler yapılmaktadır.

Gülümsemeyi güzelleştiren en temel diş estetiği bileşenleri yanak koridorlarının, dil ve çene konumlarının belirlenmesidir.

Birisi gülümsediğinde aklımızda beliren şey dişlerin kemer halindeki görünümüdür. Dişlerin toplu halde görünümü gülüş estetiğinin var olma nedenidir. Çoğu durumda bakıldığında dişlerin önden görünümü estetik bir gülüşe sahip olmak açısından yeterli olmayabiliyor.

Bu tip durumlarda Seferihisar Gülüş Estetiği tedavilerimiz içerisinde

Ağzın ve ağız içinin genişliği, dudak kalınlıkları ,dişlerin boyutları, boşluk yada çarpıklıklar varsa öncelikle bu durumlar üzerine odaklanılır.

Bu parametrelerde sıkıntıları bulunan kişiler gülüş tasarımı hizmetine başvurur.

Gülüş estetiği tasarımı Ufuk Biçer

Gülüş estetiği tedavi yöntemlerinde ortodonti ve diğer diş sağlığı tedavi yöntemlerinden faydalanır. Hastanın muayenesi yapıldıktan sonra dijital gülüş tasarım araçlarıyla sahip olabileceği gülüşler ekranda simülasyonla gösterilir. Sonrasında tedavi planlanarak başlatılır.

Sizde son yıllarda oldukça tanınan Seferihisar diş kliniğinde gülüş tasarımı yaptırmak ve güzel ilçenin tadını çıkarmak için bizden randevu alabilirsiniz.


 



Lütfen Bekleyin