seferihisar implant tedavisi

Seferihisar İmplant Tedavisi Nedir?

Implant son zamanlarda pek çok kişinin tercih ettiği diş uygulamalarından bir tanesidir. Diş implantı uygulaması eksik dişlerin yerine diş işlevini kazandırmak için yapılan uygulamalardır. Çene kemiğine yerleştirilen ve diş yapısına uygun malzemeler ile gerçekleştirilen diş implantı uygulamaları hem eksik dişlerin işlevlerini yerine getiren uygulamalarken hem de eksik dişlerden meydana gelen kötü görüntünün estetik bir şekilde giderilmesini sağlamaktadır. Damak protezi, köprü ve kaplama gibi protez uygulamalarına göre çok daha güvenilir ve işlevsel sonuçlar elde edilmesini sağlayan implant uygulamalarının çeşitli avantajları vardır. Söz konusu avantajları detaylı bir şekilde inceleyebilmemiz mümkündür.

Seferihisar İmplant Tedavisinin Sağladığı Faydaları

Implantın kişilere sağladığı avantajları saymakla bitirebilmek mümkün değildir. Ancak faydalarının yanı sıra diş implantının yapımı ve sonrasında bakımı aşamasında çeşitli zorluklarında olduğunu ifade edebilmemiz mümkündür.

Diş implantı uygulamasından sonra kişilerin normal hayatlarına oldukça hızlı bir şekilde dönebilmeleri mümkündür. Bu da implantın sağladığı en önemli faydalar arasında yer almaktadır. Diş implantının faydalarının genel olarak aşağıdaki gibi ifade edebiliriz.

Mükemmel Görünüm

Dip implantları kişilerin kendi dişi gibi görünür. Bu nedenle son derece doğal ve mükemmel bir görünümü vardır. Bunun yanı sıra üst kemikler ile kaynaşacak biçimde tasarlanır ve kalıcıdır.

Akıcı Konuşma

İmplantların bir diğer avantajı akıcı konuşma sağlamasıdır. Ağız yapısına uygun olmayan protez dişler ağzın içerisinde kayabilmektedir. Bu da yanlış telaffuza neden olmaktadır. Ancak implantlarda dişlerin kayma ihtimali yoktur. Bu da akıcı konuşma sağlar.

Mükemmel Diş Kökü

Dişlerinizin kökleri adeta ağaç köklerine benzer. Ağaç kökleri gibi çenenize tutturulmaktadır. Bir dişinizi kaybetmeniz durumunda diş kökünün bulunduğu yerde küçük bir boşluk meydana gelmektedir. Bu boşluğa implant uygulaması yapılır.

Yemek Yeme Kolaylığı

Geleneksel takma dişler ile yemek yemek son derece zordur. Bu nokta da takma dişler sıklıkla kayar ve yemekleri çiğneme konusunda problemlere neden olur. Ancak implantlar doğal dişlerin işlevini görmektedir. Bu da son derece kolay yemek yenebilmesini sağlamaktadır.

Özgüven

Bu uygulamalar ile özgüven kazanabilirsiniz. Çünkü güldüğünüzde ya da konuştuğunuzda son derece güzel bir görünüm ortaya çıkar.

Profesyonel Seferihisar Diş Hekimliği

Yukarıda bahsedilen diş hekimi uygulamalarından en iyi şekilde yararlanmak için doğru adrestesiniz. Profesyonel bir şekilde sizlere hizmet veren Seferihisar diş hekimliği ile iletişime geçebilirsiniz.


Lütfen Bekleyin